DOCTOR’S ORDERS, EEN MERK MET EEN BELOFTE

 

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom moet je veel waarde hechten aan de samen­stelling ervan. Allereerst moet een ontbijt ervoor zorgen dat je zo veel mogelijk basis­voedings­stoffen binnenkrijgt. Een rijke mix aan goede vetten, eiwitten met een juiste aminozuur­samenstelling, complexe kool­hydraten met een langzame verterings­snelheid, mineralen en vitaminen. Veel ingewikkelde termen misschien, maar dat krijg je nou eenmaal als je kritisch naar de inhoud van voedsel kijkt.
Daarnaast is het van belang om met het ontbijt voldoende voedings­vezels in te nemen. Voedings­vezels, in combinatie met water, zijn onder andere onmisbaar voor een goede darmwerking.

Bij de ontwikkeling en samen­stelling van onze Breakfast in-a-bar zijn we niet over één nacht ijs gegaan. We hebben vanuit weten­schappelijk onderzoek alle eisen die je aan gezonde voeding mag stellen zo perfect mogelijk vertaald naar een unieke mix van ingrediënten. Elk afzonderlijk zijn ze lekker voedzaam, maar met name de combinatie van deze ingrediënten maakt onze repen uniek.

Je begrijpt: wij nemen ons werk tamelijk serieus. Zo serieus, dat we voor onze repen en alle andere producten die nog gaan komen, strikte rand­voorwaarden hebben opgesteld. We hebben ze vertaald naar de volgende BELOFTEN die we als merk doen:

Goed lekker

Lekker is bij ons natuurlijk lekker, zonder concessies te doen aan goede en uit­gekiende voedingswaarde.

100% natuurlijk

Onze repen zijn gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten en bevatten geen E-nummers.

Gemakkelijk

Door de vorm van ons ontbijt (een reep) kun je een goed ontbijt nuttigen op ieder moment dat het jou past. Je hoeft er alleen nog maar iets bij te drinken!

Matig met zout

Met zout moet je zuinig omspringen. In een DOCTOR’S ORDERS-reep zit slechts 0,25 gram ongeraffineerd zeezout.

Rijk aan voedings­vezels

Al onze repen hebben een rijk en gevarieerd spectrum aan goede voedings­vezels. Per dag wordt geadviseerd om zo’n 30 tot 40 gram vezels te eten (bron: Voedingscentrum).

Uitsluitend van nature aanwezige en ongeraffi­­neerde suikers

Steeds meer weten­schappelijke onderzoeken wijzen op de gevaren van te veel toe­gevoegde suikers in onze voeding. Suikers heb je weliswaar ook nodig, maar een teveel moet je zien te vermijden.

Zo min mogelijk bewerkt

Door voedzame, 100 procent natuurlijke ingrediënten zo min mogelijk te bewerken, blijven de vitaminen, mineralen, vezels en bio­actieve stofjes zoveel mogelijk behouden.

Gebalan­ceerde voedings­waarde

Breakfast in-a-bar bevat een gebalan­ceerde mix van complexe kool­hydraten, goede eiwitten, waarde­volle vetten en een bijzonder rijk en gevarieerd spectrum aan vezels.