HET (ONTSTAANS)VERHAAL

 

DOCTOR’S ORDERS is ontstaan vanuit de passie van levensmiddelentechnoloog Andries Gort en voormalig koekjesfabrikant en ondernemer Jerry Hoogendoorn. Al ruim vijfentwintig jaar gebruikt Andries dagelijks een door hem zelf samengestelde unieke volkorengranenmix als ontbijt. In de loop der jaren heeft hij de samenstelling daarvan steeds verder verbeterd tot een ontbijt met een perfecte voedingswaarde. Deze unieke mix vormt nu de basis voor het goede ontbijt in elke reep van DOCTOR’S ORDERS: Breakfast-in a-bar.

Toen Andries namelijk aan bourgondiër Jerry vertelde over zijn bijzondere ontbijtmix, was het idee voor een ontbijtreep vol natuurlijke voedingswaarde snel geboren. Jerry was, mede om gezondheidsredenen, al langere tijd op zoek naar een écht verantwoord en makkelijk ontbijtproduct dat paste in zijn drukke leven als ondernemer. Samen hebben ze vervolgens vijf jaar keihard gewerkt aan een reep die echt aan alle eisen voldoet: voedzaam, gebalanceerd en heel erg lekker!

Doctor’s Orders Company brengt professionals uit allerlei disciplines samen. Allemaal met dezelfde passie voor smakelijke en goede voeding. We maken gebruik van elkaars kennis op momenten dat het nodig is en zijn daarnaast ook nog met andere projecten bezig. Een echte ‘netwerkorganisatie’ dus. Zo houden we de kosten laag en dat zie je terug in de prijzen van onze repen. Met het bedenken van het concept, het recept, de specificaties en de verpakking ben je er natuurlijk nog niet. Het wordt pas een succes als er mensen zijn die het product daadwerkelijk kunnen maken. Wij zijn dan ook vooral trots op onze medewerkers in de bakkerij. Zij zorgen er iedere keer weer voor dat de repen worden gebakken volgens de nauwkeurig omschreven specificaties. Perfect van smaak en samenstelling. Met een enthousiasme waar zelfs wij stil van worden.

DOCTOR’S ORDERS, een Nederlands initiatief

DOCTOR’S ORDERS is een honderd procent Nederlands initiatief met een Engelse merknaam. Bewust, omdat we de ambitie hebben om onze producten ook in het buitenland te introduceren. Ook daar is namelijk grote behoefte aan verantwoorde, lekkere en makkelijke voedingsproducten. Maar wij blijven natuurlijk nuchtere Nederlanders uit het rivierenland. Hardwerkend aan integere producten, met jouw, en ja, ook onze gezondheid altijd scherp in het vizier. De breakfast-in-a-bar is ons eerste ontbijtproduct. Voedzaam, gebalanceerd en handig voor onderweg. We werken ook aan verantwoorde en makkelijke producten voor thuis: een unieke granola en een heerlijke crackersoort, die allebei ook direct zijn afgeleid van de unieke ontbijtmix die Andries ooit ontwikkelde.